El CN Minorisa no va saber aprofitar una bona oportunitat de fer un salt a la classificació i situar-se en condicions de lluitar per evitar els llocs que porten a la promoció de permanència a Primera Catalana. El més preocupant, absències de jugadors joves de l'equip.

Els de Dani Calvo es van desplaçar amb només vuit waterpolistes; malgrat això, van oferir una bona imatge tot i que a mida que avançava el matx, els locals eixamplaven els seus avantatges en el marcador. El primer quart va ser igualat i va acabar amb un just empat a dos gols. En el segon període, el CN Sant Feliu va arribar al descans amb avantatge de dos gols (5-3). En el tercer quart, el desavantatge manresà es va fer més gran (9-5). Amb el partit decidit, el darrer quart només va servir per certificar la derrota (12-7).