El sallentí Gabriel Garcia de la Torra 'Gabri' ha deixat de ser entrenador de l'Andorra, equip que milita a Segona B sego ns ha avançat El Mundo Deportivo. Els mals resultats de les darreres jornades han forçat la sortida del club, del qual, n'és propietari el jugador del Barça Gerard Piqué. Amb la d'aquest cap de setmana davant de l'At. Llevant a casa (0-1), l'Andorra ha sumat tres derrotes seguides, dues com a local. A la classificació, els andorrans han baixat fins a la novena posició, i són a vuit punts dels equips que marquen la promoció d'ascens. Gabri va entrar a l'Andorra el desembre del 2018 quan l'equip jugava a Primera Catalana, proclamant-se campió per davant del Manresa, que va ser segon (al final també va pujar a Tercera Divisió a la promoció). L'Andorra va aprofitar la plaça del Reus per aconseguir lloc a Segona B, on juga aquesta temporada.

Gabri, exjugador del Barça, ha tingut experiències com a entrenador, al Lausana de la lliga suïssa, al Barça (filial i juvenil A) i al Sion, també de la lliga suïssa.

A l'Andorra, Gabri serà substituït per Nacho Castro, un rodamón del futbol que dirigia en l'actualitat l'Horta a Tercera Divisió. Precisament, el conjunt barceloní va visitar fa quinze dies el Nou Estadi del Congost, enduent-se la victòria sobre el Manresa (0-1); en aquella ocasió, Nacho Castro no va poder dirigir el seu equip des de la banqueta degut a una sanció.