El davanter de l'Espanyol Raúl de Tomás es va entrenar ahir amb normalitat amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, amb la qual cosa sembla que estarà a punt per jugar contra l'Atlètic de Madrid diumenge. El futbolista, que s'ha perdut per culpa d'una lesió a l'abductor dret els tres últims partits del seu equip, dos de lliga, potser podria jugar demà contra el Wolverhampton, però el fet que l'equip estigui gairebé eliminat de la competició pot provocar que Abelardo li doni descans.

El davanter és el principal argument ofensiu de l'Espanyol aquesta temporada des que va arribar en el mercat d'hivern, amb cinc gols en cinc partits disputats.

Confiança plena

D'altra banda, el porter de l'Esp

anyol, Diego López, va explicar ahir que «la situació és difícil» però va apuntar que l'equip continua «creient» en la salvació. El gallec va afegir que l'equip té encara «moltes possibilitats d'aconseguir l'objectiu, tot i que casa vegada que passa una jornada és obvi que queda menys marge. El porter va insistir que el compromís del vestidor és màxim en aquests moments i que «no permetré que ningú em recrimini falta d'actitud, compromís o professionalitat» en les seves actuacions.