Els equips més propers a l'Espanyol a la classificació disputen avui partits que poden pressionar més o menys els blanc-i-blaus en el duel que afrontaran demà a la tarda contra l'Atlètic de Madrid a l'RCDE Stadium.

El primer d'entrar en joc serà un Eibar que té cinc punts més que l'equip d'Abelardo amb un partit menys jugat. Els bascos, que ja han estat atrapats pel Celta, reben un Llevant que arriba després de vèncer el Reial Madrid. Tot seguit, un València-Betis amb els dos equips amb problemes per arribar a Europa precedirà un Leganés-Alabès en el qual els madrilenys intentaran anar superant la baixa de Braithwaite. Tenen els mateixos punts que l'Espanyol. Finalment, el Celta, que és cinc punts davant, visita el Granada. Demà juga el Mallorca, que té tres punts sobre els blanc-i-blaus, davant del Getafe.

Januzaj fa vèncer la Reial

En el primer partit de la jornada, jugat ahir, la Reial Societat va superar el Valladolid per 1-0. El gol va ser aconseguit per Januzaj al minut 60, després d'aprofitar amb el cap una centrada d'Oyarzabal. La Reial és ara tercera, empatada amb Atlètic i Sevilla, i el Valladolid té set punts sobre el descens.