Amb la seva esplèndida victòria a Cerdanyola, torna el Manresa FS al Pujolet per rebre el Salou, avui a les 18.30 hores. L'equip costaner és onzè a la taula, a quatre punts de la zona de descens. El conjunt que du Quim Manresa va iniciar molt malament la temporada, amb moltes jornades immers en la zona baixa. De mica en mica ha recuperat posicions a base de victòries en la segona fase de la primera volta, i ha assegurat punts en partits a casa. A fora acumula 6 derrotes, un empat (Escola Pia) i tres victòries (Unión Sta. Coloma, Ripollet i Industrias B). Acumula 75 gols a favor i 86 en contra.

En la primera volta, l'equip del Manresa FS va guanyar per 2-3 el Salou. A casa del Cerdanyola es podria haver perdut el quart lloc de play-off d'ascens en benefici dels del Vallès. En un minut, els manresans recuperaren aquest lloc que en pocs moments havien perdut. El partit d'aquest dissabte és vital per mantenir la posició o potser superar-la, tot depenent del resultat de la Barceloneta a la pista del Club Natació Sabadell.

Malgrat tot, la classificació està molt igualada i, a excepció dels dos primers (l'Hospitalet i el Mataró), encara hi ha molts aspirants a les altres places d'honor.