La pretemporada de Fórmula 1 va finalitzar ahir al Circuit de Catalunya amb la incertesa de saber si es podran disputar les primeres curses del Mundial per l'amenaça del coronavirus i amb la certesa de conèixer, un cop més, que els Mercedes són el rival a batre. El finlandès Valtteri Bottas va ser el millor en la jornada d'ahir, amb un temps d'1.15.732. En tots els dies només s'hi va acostar el provador d'Alfa Romeo Robert Kubica, però amb gomes toves i sense gairebé combustible al dipòsit.

Ahir, Lewis Hamilton, el seu company, va anar al ralentí i va ser cinquè, darrere de Max Verstappen (Red Bull), Daniel Ricciardo (Renault) i Charles Leclerc (Ferrari). Sembla que Verstappen, ara per ara, és l'únic que pot plantar cara als Mercedes, mentre que Ferrari no acaba de trobar el rumb, tot i el millor temps de Sebastian Vettel de dijous.

Pel que fa a Carlos Sainz, ahir va fer 163 voltes i un millor registre d'1.16.820, per sota dels seus nous oponents, que voldran aspirar al quart lloc per escuderies que la marca de Woking va aconseguir la temporada passada.