L'efectivitat rematadora i la intensitat defensiva exhibides pel Manresa FS durant els primers cinc minuts del segon període van facilitar la golejada amb què els jugadors de Sito Rivera van resoldre la incòmoda visita del FS Salou al pavelló del Pujolet. La victòria, combinada amb la derrota del Futsal Barceloneta a la pista del CN Sabadell (6 a 2), permet als manresans situar-se tercers.

El joc dels manresans durant la primera part es va caracteritzar per la manca d'una de les virtuts que van decantar el triomf a favor dels bagencs al segon període: la intensitat defensiva. Així doncs, la tebior física i psíquica amb què els blanc-i-vermells van iniciar el partit va propiciar que els tarragonins imposessin el ritme de joc pausat que afavoria els seus interessos esportius.

En aquest context, la iniciativa va correspondre als visitants, però les ocasions de gol, escasses, van estar repartides. La situació es va agreujar en materialitzar Rubén el 0 a 1 (min 13). Els jugadors de Quim Manresa ofegaven el joc dels manresans amb una pressió alta, alhora que jugaven amb el porter Aitor molt avançat. Els minuts posteriors al primer gol dels tarragonins van ser els més crítics pels de Sito Rivera i els salouencs van disposar de quatre clares oportunitats per obrir una preocupant escletxa al marcador, però Adil va conjurar-les i, tot seguit, Asis va sorprendre el porter visitant amb una rematada llunyana i va signar l'empat a u que registrava l'electrònic al descans.

Marcar per oferir la millor versió

El segon període va tenir característiques del tot contraposades al primer acte. Quan encara no s'havien consumit els 60 segons inicials, Carles Ambrós va pispar una pilota en defensa i va atorgar el primer avantatge de la tarda als locals (2 a 1) en culminar una notable acció individual. Els manresans es van activar en defensa i la seva intensitat va propiciar successives recuperacions de pilota, gènesi dels gols d'Asis Boukhress i Carles Lavado (4 a 1).

Va ser llavors, amb un marcador favorable, quan els manresans van mostrar la seva millor versió i els aficionats van poder gaudir de passades al primer toc i d'una allau d'ocasions de gol blanc-i-vermelles. Nil Roijals i Èric Castillo van fonamentar la golejada amb dos gols més (6 a 1).

Quim Manresa va optar, a falta de nou minuts, per jugar amb porter jugador, una estratègia que només li va permetre minimitzar la diferència gràcies al gol de Toni (min 33). Asis va segellar el triomf (min 34) i l'expulsió d'un jugador tarragoní va incentivar Pep Costa a arrodonir la golejada (8 a 2).

Dimarts, el Manresa FS jugarà a Sant Joan de Vilatorrada (21 h) el partit corresponent a la quarta ronda de la Copa Catalunya.