El Sala 5 Martorell va assolir una transcendent victòria en el darrer tram del partit contra el CFS Mar de Dénia (3 a 1) que permet els martorellencs situar-se a un punt del quart classificat, el Futsal Barceloneta, l'últim equip que ocupa una de les quatre places que donen dret a disputar les fases d'ascens a Segona Divisió.

Els jugadors de Víctor González no van poder superar l'entrallat defensiu dels valencians durant el primer acte. Els visitants es van protegir al seu terreny de joc i van sorprendre els locals en culminar Alejandro Pla un contracop amb una rematada creuada (0 a 1).

La tenacitat ofensiva dels martorellencs al segon període va tardar a donar fruit. Els locals van persistir i van propiciar que els valencians fessin falta rere falta fins donar al Sala 5 Martorell la possibilitat d'executar un doble penal. Oussama no la va desaprofitar i va empatar (min 35). Només tretze segons després, el mateix Oussama va capgirar el marcador (2 a 1), abans de segellar la victòria amb un tercer gol (min 37).