La Estación de Sallent va aconseguir sumar una nova victòria, i amb molt patiment, al camp del Sant Pau. L'equip visitant va ser capaç de rescatar els tres punts en el temps afegit després d'un partit molt ofensiu. La Estación va ser capaç de marxar al descans amb un còmode 1-3. Però, a la represa, l'equip manresà va reaccionar i va aconseguir empatar a quatre gols al minut 70. En el temps afegit, l'equip blanc-i-negre va marcar el gol de la victòria, obra de Carles Santamaria. Amb aquests tres punts, l'equip sallentí segueix en el segon lloc de la lliga, amb un partit menys, en el grup 2 de la Quarta Catalana. El líder Pirinaica B va golejar contra l'Artés B (9-0). En el grup 1, el líder Berga B va deixar escapar dos punts després d'empatar al camp de l'Olvan (1-1). L'Alt Berguedà és segon a 4 punts.