La segona derrota consecutiva de l'Igualada Rigat HC a l'OK Lliga va suposar per als jugadors de Francesc Linares perdre un altre lloc a la taula de classificació i situar-se cinquens a falta de tres jornades per a la finalització de la fase regular de la competició.

Els anoiencs van competir a la pista del tercer equip més poderós de l'Estat. Al primer període, la iniciativa va correspondre als del Baix Camp, però Álex Rodríguez i Marc Julià no va encertar a transformar un penal i una falta directa, respectivament, i al descans, el marcador donava un mínim avantatge als reusencs (1 a 0).

A la represa, Marc Julià va fer el 2 a 0, però l'Igualada HC es va rebel·lar i amb gols de Jordi Méndez i Aleix Marimon va reequilibrar el marcador a falta de 13 minuts per al final. Álex Rodríguez, de penal, va signar el triomf roig-i-negre.