El Club Bàsquet Artés va aconseguir una nova victòria a domicili, aquesta vegada a la complicada pista de l'AESE de l'Hospitalet de Llobregat, que estava molt necessitat de triomfs.

El primer quart va ser de pur tempteig i cap de les dues formacions va aconseguir obrir forat en el marcador (16-14 al final). En el segon, els jugadors dirigits pel tècnic Jordi Estany van jugar amb decisió en atac i van executar bones defenses, i gràcies a això van prendre la iniciativa en l'electrònic i van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb tretze punts de marge (25-38).

En tornar dels vestidors, els bagencs van clavar un parcial de 0-5 i van obtenir una màxima diferència de divuit punts, però acte seguit van cometre pèrdues de pilota i males defenses. D'aquesta manera, l'AESE es va poder acostar a només sis punts. Després d'uns instants amb dinàmica d'igualtat, un triple de Clotet i una cistella de Portella van fer que els artesencs tanquessin el tercer període amb onze punts de renda (45-56). En els darrers deu minuts, els visitants van jugar amb més tranquil·litat i serenor, i no van deixar que els locals reaccionessin i tornessin a entrar al partit.