Per vuitena temporada consecutiva, el CN Atlètic Barceloneta es va proclamar ahir campió de la Copa del Rei. El CN Terrassa del manresà Sergi Mora no va poder sorprendre l'equip de Jesús Martín, que ja des del primer quart va exhibir la seva superioritat. Amb aquest títol, els mariners han conquerit 13 de les últimes 15 edicions de la competició.

El CN Atlètic Barceloneta, amb un equip consolidat que és la base de la selecció, no va deixar marge al dubte i, gràcies a dos gols de Felipe Perrone, designat MVP del partit, i a un de Michael Bodegas, els mariners van adquirir el primer avantatge remarcable al minut 5 (3 a 1). Al final del primer quart, la diferència havia augmentat (6 a 3), i al descans el partit estava sentenciat (8 a 3).

El CN Sabadell regna en fèmines

Pel que fa a la Copa de la Reina, l'Astralpool CN Sabadell, actual campió d'Europa, va haver d'esperar al desenllaç de la tanda de penals per conquerir la 12a de les 13 últimes edicions de la Copa.

En un partit caracteritzat per les defenses agressives, l'Astralpool CN Sabadell i el CN Terrassa van empatar (5 a 5). Judith Forca va segellar el triomf de les amfitriones des del punt de penal (3 a 4).