El Club Gel Puigcerdà es va imposar al Barça per 4 a 2 en el primer partit del play-off de semifinals de la lliga estatal, que es disputa al millor de tres partits. D'aquesta manera, els ceretans van donar la sorpresa davant l'equip favorit per guanyar la competició.

La determinació amb què els groc-i-negres van encarar el partit va ser clau. El líder de la fase regular va adquirir avantatge en el marcador molt aviat (min 3.01). Oriol Rubio, màxim golejador de la competició, amb 23 gols, va avançar als blaugrana, però els locals no van cedir i van capgirar el resultat abans del final del primer període, gràcies a l'encert de Pablo Muñoz (min 11.42) i Nacho Granell (min 13.41).

Quan només s'havien consumit 16 segons del segon parcial, Nacho Granell va reincidir i Pablo Muñoz va sentenciar a l'equador del tercer període (min 49.36). Després, Eloi Sin (min 51.17) va minimitzar el desavantatge.

El proper cap de setmana, ambdós equips jugaran el segon i el tercer partit de l'eliminatòria al Palau de Gel de Barcelona. En l'altre semifinal, el Txuri Urdin va vèncer a la pista del Jaca (4 a 5).

En el cas de les noies del CG Puigcerdà, dues derrotes a la pista del Majadahonda les han deixat fora de la lluita pel títol. En els dos enfrontaments (3-1 i 5-1), les ceretanes van plantar cara a un equip que no ha perdut cap partit al llarg de la temporada. Després de l'eliminació a les semifinals, el CG Puigcerdà femení espera rival per a la fase classificatòria de la Copa del Rei. Els dos equips madrilenys, Majadahonda i Valdemoro, disputaran la final de lliga.