El viatge i cinc nits a Nova York per a dues persones, i en dates a escollir a Viatges Concord. Aquest és el premi que ofereix el CE Manresa en el sorteig que promou aquests dies per recaptar fons i poder tapar algun forat de la degradada economia que té actualment el club.

El sorteig de la butlleta guanyadora es farà el diumenge 15 de març en el descans del partit contra l'Igualada, sota el control d'un notari i tenint en compte que només entraran en la rifa els números que s'hagin venut fins aquell dia (al preu de 5 euros).

Abans, en concret aquest dissabte a la tarda, el CE Manresa portarà aquesta campanya a les portes del Nou Congost abans de l'inici del partit que el Baxi ha de jugar davant el Betis de la Lliga Endesa (18.30 h). Els jugadors d'un dels equips d'alevins de l'entitat blanc-i-vermella, degudament uniformats, faran promoció de la venda de butlletes amb una de demostració de tocs de pilota.

Segons ha avançat Francesc Sòria, membre de la junta gestora del CE Manresa, «la venda de butlletes va a bon ritme però hem d'acabar de donar una empenta als darrers dies abans del sorteig»