Es va celebrar a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de la Comunitat de Madrid, l'Open Nacional de jujitsu infantil (sub-16), equivalent al Campionat d'Espanya de l'especialitat.

L'esportista de la SA Súria, Ethan Sànchez , hi va prendre part en una esgotadora doble competició, obtenint uns bons resultats.

En la modalitat de Ne Waza (combat a terra ) , Sànchez va perdre el seu primer combat de la lliga davant d'Héctor Pérez (Castelló), però posteriorment va derrotar Marwan Najmi ( Rincón), Arturo Delgado ( Katan) i Aitor Becerra ( Fundación). Per diferència de punts va obtenir una treballada medalla de bronze.

En la modalitat de lluita, que anava compaginant, va començant superant Bakhat (Rincón) i Jorge Antelo (Víctor Pradera), caient a la final amb Héctor Pérez (Castelló) ja molt minvat físicament. Ethan Sànchez mirarà de sumar aquest proper cap de setmana més punts al Torneig Ciutat de Castelló, per tal d'assolir la classificació pel proper Europeu sub-16 que es disputarà el setembre vinent a Sant Petersburg.