Sense ser la més destacada del seu equip, l'experimentada Laia Palau va acabar decidint el partit de quarts de final de la Copa de la Reina. Quan el Cadí amenaçava de passar al davant després d'una enorme remuntada entre el tercer i el quart quart, quatre punts de la base barcelonina i un parell de pilotes dividides cap a les seves companyes van tornar a obrir el forat que les urgellenques havien eixugat a sis minuts per al final (45-44). No obstant, les de la Seu van posar l'ai al cor al totpoderós Uni Girona, que durant una bona estona va estar contra les cordes.

El duel català de la Copa va deixar tot el protagonisme a les defenses i la lluita pel rebot. L'encert va ser baix i el va presidir l'equilibri. De fet, el Cadí va fer un partit d'allò més seriós, i gràcies a la direcció de Laura Peña i els punts de Tinara Moore, ben secundada també per Nogic amb algunes accions brillants, va mantenir la igualtat fins que Adaora Elonu i sobretot Magali Mendi van començar a obrir diferències abans del descans (33-25).

Encara més forat faria el Girona una vegada tornats els equips dels vestidors. Les d'Èric Surís van arribar a tenir fins a dotze punts de marge (41-29). Però el Cadí no es va rendir mai, i a base de lluita i treball fosc, va acabar protagonitzant un parcial de 2-12 culminat amb un bàsquet més tir lliure addicional de Marina Lizarazu i després dels millors minuts anotadors de Tinara Moore que van situar un 45-44 al marcador.

Èric Surís es va veure obligat a demanar un temps mort veient que les de Bernat Canut estaven en fase ascendent. Llavors, però, Palau va protagonitzar tres accions consecutives que van donar molta tranquil·litat al seu equip més enllà de tornar a obrir un petit forat (51-44) que ja seria decisiu.