Bones notícies al CE Manresa. Després d'uns dies convulsos a l'àrea esportiva del futbol base, però també del primer equip, el club blanc-i-vermell ha pogut fer efectiu el pagament de dues mensualitats a jugadors i staff tècnic de la primera plantilla, i una als tècnics del futbol base. La intenció de la junta gestora és abonar un segon mes a la gent de la base la propera setmana, un cop recollits els diners del sorteig del viatge a Nova York (se sortejarà el diumenge 15 de març a la mitja part del Manresa-Igualada al Nou Estadi).

D'aquesta manera, en el cas del primer equip s'han fet efectius els mesos de novembre i febrer, pel que queden pendents els de desembre i gener, i els endarrerits de la temporada passada.

El tresorer de la gestora, Manel Villaplana ha comentat que «la nostra intenció és a partir d'ara poder pagar regularment cada mes que passi i, per poc que puguem, anar liquidant els deutes. Estem treballant en aquesta línia, buscant noves esponsoritzacions que puguin fer-ho possible».