Cinc atletes de les nostres comarques van competir, ahir, com a membres de la selecció catalana, als estatals de cros absoluts sub-23 i sub-20 celebrats al parc Lineal de la capital d'Aragó.

La classificació més remarcable la va protagonitzar l'atleta anoienc sub-20 Riduan Boulbayem. L'igualadí va ser desè amb un temps de 19' 05''. La seva actuació, juntament amb les d'Adam Maijó (6è) i Joan Solé (19è), van propiciar la quarta posició final de la selecció catalana. Jan Bayona (Avinent CA Manresa) va signar la 32a posició (19' 52'').

D'altra banda, la bagenca sub-23 Irina Batlle (Avinent CA Manresa) va oferir unes prestacions similars a les de Boulbayem. Batlle va assolir el 15è lloc amb un registre de 39' 14''. Va ser la millor de la selecció i va ser cabdal en la sisena posició final del combinat català sub-23. En la mateixa categoria, l'anoienca del CA Igualada Naima Ait Alibou va abandonar.

Per últim, en la categoria sènior femenina, la santjoanenca Meritxell Soler (Avinent CA Manresa) va assolir una meritòria 39a posició amb una marca de 37' 54''. La selecció catalana va ser cinquena. En la categoria sènior masculina, Catalunya va assolir el seu millor resultat: un llustrós tercer lloc.