El Club Bàsquet Navàs Viscola va assolir un contundent triomf a la complicada pista de l'Invernandez Almeda de Cornellà de Llobregat, en un matx entre dos equips que es coneixen molt. Amb aquest resultat positiu, els navassencs signen l'onzena victòria de la temporada i fan un pas més cap a la permanència a Copa Catalunya.

Els jugadors dirigits per Isidre Suau, que volien passar pàgina de la derrota de la jornada anterior a casa, van sortir a la pista amb molta actitud i van aconseguir imposar el ritme del duel. Això els va permetre obtenir una renda de set punts al final del primer quart (15-22). En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa, i els homes bagencs van arribar a la mitja part de l'enfrontament amb cinc punts de diferència en l'electrònic (32-37).

En la segona meitat els jugadors navassencs van apujar la intensitat defensiva, tant que van aconseguir un clar parcial de 1-19 en set minuts que va trencar el duel ja de forma definitiva (42-63 al final del tercer quart). En els darrers deu minuts els visitants no van abaixar el ritme de joc en cap moment i van arribar a guanyar per 31 punts de marge. Tot seguit, el tècnic Isidre Suau va poder fer descansar als seus jugadors més importants i donar minuts als menys habituals, sense veure perillar la victòria en cap moment. En la propera jornada de competició, el Club Bàsquet Navàs Viscola rebrà a la seva pista l'AESE de l'Hospitalet de Llobregat, en un matx que es posarà en marxa el proper dissabte 14 de març a partir de les 18.05 hores.