L'Spar Citylift Girona jugarà la seva quarta final de Copa consecutiva, després de derrotar en la semifinal el València Basket (77-60) en un partit molt igualat i que les gironines no van poder sentenciar fins als minuts finals. El rival de l'Uni en la final serà, de nou, el Perfumerías Avenida, que va derrotar l'Araski basc (45-60). El partit pel títol s'iniciarà a la una del migdia.

Al llarg del partit, les gironines van tenir la iniciativa en el marcador, però mai es van acabar de distanciar del tot d'unes valencianes que van plantar cara fins gairebé al final. En l'últim tram del darrer període, un parcial de 14-0 a favor de les gironines va deixar encarrilat el partit quan faltaven dos minuts per al final. Bishop, amb 16 punts i 20 crèdits de valoració, va ser la més encertada del conjunt d'Èric Surís.

En la semifinal anterior la tònica va ser més o menys semblant. El Perfumerías, equip amfitrió de la competició, va veure com l'Araski li plantava molta cara en els tres primers períodes. En canvi, en el darrer les locals van fer valer el seu potent joc interior i la seguretat de la nord-americana Hayes, màxima anotadora del duel amb un total de 21 punts.