L'Artés va aconseguir una nova victòria a domicili, aquest cop a la complicada pista del Centre Catòlic de l'Hospitalet, que arribava amb bona dinàmica, amb quatre victòries als darrers cinc partits. El líder ho va assolir sense Guillem Albà, baixa per lesió.

Els jugadors locals van realitzar una bona sortida i van clavar un parcial de 14-4, que va obligar el tècnic visitant, Jordi Estany, a demanar un temps mort per replantejar certs aspectes del joc. Posteriorment, els bagencs van començar a entrar en el partit, i al final del primer quart només perdien per cinc (16-11). En el segon els artesencs van pressionar en defensa i van aconseguir dur el ritme del duel. Això els va permetre capgirar el marcador gràcies a un parcial de 0-11 i arribar a la mitja part de l'enfrontament amb vuit punts de diferència (26-34).

Tornant dels vestidors el Centre Catòlic va pressionar i va dificultar que els homes visitants trobessin bones posicions de llançament. D'aquesta manera van poder acostar-se, tot i que al final del tercer quart la diferència es va tornar a ampliar (42-54). En el darrer tram l'Artés va saber jugar amb la diferència assolida i va superar totes les trampes del rival.