Antequera va rebre el Campionat d'Espanya màster individual, i l'Avinent Manresa va aconseguir un pòquer de medalles.

Ángela López va proclamar-se campiona d'Espanya en els 60 tanques W-40 amb 9'' 27 a la final. Aquesta mateixa atleta va penjar-se el bronze en els 200 llisos W40 amb 26'' 85. També de l'Avinent, Maria Rosa Busquets va fer doblet en velocitat W-60, guanyant les finals de 60 llisos i 200 llisos amb 10'' 35 i 34'' 92, respectivament. També va destacar l'actuació de l'anoienca Anna Bové (FC Barcelona). Entrenada per Joan Lleonart, Bové va aconseguir el títol W-40 en els 800 i 1.500 llisos amb 2' 17'' 36 (rècord dels campionats), i 4' 50'' 49, respectivament.

El CA Igualada Petromiralles hi va participar amb dos atletes. Ramon Sánchez va ser tercer en llançament de pes en la categoria M-40, amb 11,985 m; Josep M. Lagunas va prendre part en la mateixa prova i edat, i va assolir la cinquena plaça amb 11,81 m.