Les joves gimnastes de l'Egiba van aconseguir un grapat de posicions destacades en la segona fase de la Copa Catalana d'Escolars, que es va disputar a Salt, localitat del Gironès.

En la categoria escolars A, Júlia Sánchez va aconseguir la primera posició, mentre que Laia Sánchez va ser segona. A més a més, l'equip format per les germanes Sánchez, Zoe Marín, Lena de Miguel i Paula Cambronero es va endur la medalla d'or.

En B petites van competir Gina Carrión, Ona Martín i Leire Soler, que van obtenir el bronze a la general. En B grans, Aina Macià va obtenir l'or i Ona Santolària, la plata, mentre que Iona Parareda va ser quarta, i va quedar a tan sols tres dècimes del bronze. L'equip format per Aina Macià, Ona Santolaria, Júlia Mir i Fiona Masfret van ser les campiones de la categoria, seguides per la formació B, integrada per Iona Parareda, Noa Lizana, Alexandra Sinfreu i Iraia López. L'equip C (Mariona Noguera, Martina Ruiz, Aina Ramírez i Abril Lupon) també va fer una molt bona actuació.

Pel que fa a la categoria escolars C petites, cal destacar la primera posició d'Abril Oliveras en la classificació general. En la mateixa categoria, l'equip format per Oliveras, Martina Selga, Irina Selga i Arantxa Rodríguez es van emportar l'or. En C grans, el conjunt integrat per Vera Martínez, Berta Ratera, Carla Cerezo i Mireia Hernández van ser primeres en la classificació per equips. Cal destacar també la quarta posició en la general de Vera Martínez i Carla Cerezo, a tan sols tres dècimes del podi. Laura Martín, Mariona Homs, Paula Sorroche, Júlia Ballús, Berta Bover, Elsa Vargas i Iris de Arco també van fer una molt bona competició.

Finalment, en la categoria escolars E grans van competir les esportistes Ariadna Barea i Marta Peña, mentre que en petites ho van fer Rosa Garriga, Georgina Grané i Paula Jurado. Aquesta darrera gimnasta es va proclamar campiona en la prova de la barra d'equilibri.