L'especialista navassenc de curses d'obstacles Isaac Martínez (a la foto amb la medalla) va iniciar de forma brillant, a Mallorca, les National Series d'enguany de la franquícia Spartan Race. Martínez es va imposar en el seu grup d'edat (de 35 a 39 anys) en la modalitat súper (10 km i 25 obstacles), amb un registre d'1 h 13' 21'', i va avantatjar en 4' 55'' el segon classificat, Rafal Kasza. No menys reeixida va ser l'actuació del corredor de Sant Salvador de Guardiola Pau Nacenta. El bagenc va assolir el novè lloc a la categoria elit (súper), rere tres dels millors especialistes de l'Estat (el guanyador Albert Soley, David Martínez Lordén i Anibal Fidalgo) i de cinc reputats corredors europeus, amb una marca d'1 h 06' 29''. I la corredora artesenca Elena Rueda va iniciar la tercera temporada consecutiva entre les millors especialistes en elit (súper). Rueda va signar una notable quinzena posició final amb 1 h 45' 28''.