Els dos darrers diumenges, les instal·lacions del club Arc Zen del Bages, a Santpedor, ha estat seu de dues competicions. Han estat la 2a Trobada de 3D de l'ACTLL i la segona Tirada de Lliga Catalana de Camp, que és organitzada per la Federació Catalana.

Hi va ver un total de 91 arquers en la primera competició i de 71 en la segona. En la prova de 3D es va fer un circuit amb 28 dianes volumètriques de diferents mides i distàncies, una meitat de les quals eren conegudes i l'altra meitat, desconegudes.

En les dues jornades, els arquers van gaudir d'una meteorologia ben favorable i van considerar que els recorreguts escollits van ser molt exigents i tècnics, tot un repte per als participants.

Pel que fa a la competició de 3D de l'ACTLL, cal destacar que hi va haver molt bons resultats per part de l'Arc Zen Bages de Santpedor. Fins a cinc dels deu arquers van aconseguir col·locar-se en llocs de podi en les seves categories. Van ser Núria Segura, Josep Oliva, Toni Mercadal, Pol Massip i Roger Circuns, que amb els seus resultats van completar unes jornades molt profitoses per a l'entitat santpedorenca.