El ciclista alemany Maximilian Schachmann (Bora-Hansgrohe) va conquerir amb patiment la París-Niça. En la setena i darrera etapa, amb 166,5 quilòmetres des de Niça fins al port de primera categoria de Valdeblore la Colmiane, el guanyador va ser el colombià Nairo Quintana (Arkea Samsic).

Quintana va encarrilar la seva victòria amb un atac a quatre quilòmetres per a l'arribada, que li va permetre caçar el darrer supervivent de l'escapada del dia, el sempre combatiu belga Thomas de Gendt (Lotto-Soudal). Més enrere, Schachmann va aguantar les darreres embestides del belga Tiesj Benoot (Sunweb), que va finalitzar segon a la general, a 18 segons de l'alemany. El colombià Sergio Higuita (Education First) va completar el podi a 59 segons, en superar l'italià Vincenzo Nibali (Trek-Segafredo), quart.