L'equip de les Piscines Municipals de Manresa vol seguir a prop dels seus socis, per això, han volgut gravar un vídeo amb diferents missatges, sota el lema "tornarà a sortir el sol" que volen fer arribar a la gent per tal d'amenitzar aquesta situació.

A principis d'aquesta setmana el Govern espanyol ha demanat l'allargament de l'estat d'alarma 15 dies més, fins l'11 d'abril. Aquest anunci comporta també el prolongament del tancament del complex fins a nou avís. Per això, segons ha informat el complex esportiu, les quotes han quedat aturades i un cop es torni a la normalitat, es compensarà la part proporcional del mes de març que no es va poder gaudir de les quotes que es mantinguin en actiu.

Finalment, han volgut fer una crida a seguir totes les activitats a les xarxes socials, que podreu trobar a instagram i a facebook (@piscinesmanresa), també a la pàgina web www.piscinesmanresa.cat accedint a l'apartat "Proposta del dia" i al canal de youtube. Animen a la gent a utilitzar aquests hashtags com a icone diferenciador.

#piscinesmanresa #lespiscinesacasateva #tornaremmesfortsquemai