La UEFA ha confirmat l'ajornament sense data de tots els partits de seleccions nacionals que havien de jugar-se el juny després de la reunió convocada ahir dimecres amb les seves 55 federacions, que cediran a les lligues aquesta finestra perquè es puguin completar les competicions de lliga.

Aquest ajornament, decidit pel seu Comitè Executiu, inclou els partits de les eliminatòries de classificació per a l'Eurocopa 2020 i per a l'Europeu femení del 2021, segons ha indicat la UEFA en un comunicat, en què assegura que «tots els altres partits de competició UEFA , incloent els amistosos internacionals, han estat ajornats fins a nou avís ».

Tot i que es van presentar diverses opcions per a les competicions de clubs de la UEFA, inter-rompudes des de mitjan març, no es va prendre cap decisió davant la incertesa sobre quan es podrà tornar a jugar. Les seves finals eren previstes per al 30 de maig a Istanbul la primera i tres dies abans, el 27, a Gdansk (Polònia) la segona. Tampoc no es descarta per a la seva resolució el format de final a quatre.