Josep Maria Bartomeu, president del FC Barcelona, ??es planteja una remodelació de la junta directiva que es concretarà en els propers dies i que podria afectar quatre directius, entre ells els vicepresidents Emili Rousaud i Quique Tombas.

També aquests canvis podrien suposar la dimissió dels directius Silvio Elías (responsable del Barça B) i Josep Pont (àrea comercial).

Al principi estava prevista una reunió telemàtica per ahir dimarts en la qual s'havia de tractar sobre com afrontaria l'entitat aquest complicat final de temporada com a conseqüència de la crisi per la Covid-19, però finalment aquesta trobada no es va produir i Bartomeu va mantenir converses telefòniques amb els seus directius.

Un dels afectats en aquesta remodelació, Emili Rousaud és el candidat més ben situat en una hipotètica candidatura continuista. I és que la presidència de Bartomeu venç el 30 de juny de 2021, doncs ja que no pot presentar-se a la reelecció per una qüestió estatutària.

De confirmar finalment aquests canvis que "tenen molt recorregut en els pròxims dies", segons ha informat a EFE una font coneixedora de les converses, també deixaria el seu lloc a l'equip dirigent Tombas, vicepresident econòmic i tresorer de l'entitat.

La credibilitat de Bartomeu i de la seva directiva està en entredit després del "Barçagate", en què es va descobrir la utilització per part de l'equip dirigent d'una empresa externa per suposadament menyscabar a les xarxes socials el prestigi de jugadors, exjugadors i persones de l'entorn de club.

La situació es va tensar a la fi de el febrer passat quan una part de la directiva, arran de l'esmentat cas "Barçagate", va sol·licitar a Bartomeu que dimitís i convoqués eleccions immediatament perquè no llastarà les opcions electorals de cap candidat sortit de l'actual equip dirigent de el club blaugrana.