Segons ha informat aquest dimecres anoiadiari.cat, unes setmanes després d'un primer vídeo de 'Tots som la Conca', Cardiosos ha fet pública una nova peça. En aquesta ocasió, un nou ventall de personatges de primera categoria del món de l'esport mostren fan costat als sanitaris anoiencs que lluiten contra la COVID19. El vídeo es farà públic aquest dimecres.

Amb la presència de Xavi Pascual, entrenador d'handbol del Barça, comença un nou vídeo amb el lema 'Tots som la Conca'. La iniciativa de Cardiosos, de suport als professionals de la salut de la Conca d'Òdena i Catalunya, reuneix en aquesta ocasió a l'esmentat entrenador, als futbolistes Bojan Krkic, Júnior Firpo i David López, al número u mundial de pàdel Fernando Belasteguín, els jugadors catalans de pàdel Toni Bueno i Rubén Rivero, les també jugadors de pàdel Gemma Triay i Lucía Sainz, l'expiulot de Fòrmula 1 Roberto Merhi, l'exestrella d'handbol com Enric Masip, l'ex basquetbolista Tomàs Jofresa i la futbolista Inés Juan.

"Donar-vos les gràcies. I tant de bo quan tot això s'acabi us puguem abraçar i reconèixer el que heu fet" expressa Belasteguín. Els altres participants en el vídeo agraeixen també la tasca dels sanitaris. Tomàs Jofresa ressalta la importància de respectar el confinament "i cuidar-se també emocionalment". I de nou expressen que "Tots som la Conca".