14 de abril de 2020
14.04.2020
Regió7
FUTBOL

Èxit del primer Torneig de Futbol Games de la Penya Barcelonista de Solsona

13.04.2020 | 23:35
Un dels penyistes participant en el Torneig de Futbol Games

La Penya Barcelonista de Solsona i comarca ha organitzat, com han fet altres entitats aquests dies, i des de l'inici del confinament, el primer Torneig de Futbol Games online entre els seus socis. Entre els penyistes que s'hi van apuntar, es van establir dues categories, la dels joves i la dels adults; la competició s'ha fet en el format de lliga a doble volta, amb un partit diari per a cada participant.

En general, els associats solsonins han mostrat un gran nivell en la competició davant la seva consola. La intenció de la penya no ha estat cap altra que la de fer més entretinguts aquests dies d'aïllament a casa juntament amb altres iniciatives com el #10tocschallenge.

Els vencedors d'aquest primer Torneig de Futbol Games online han estat Rafa Magin i Modestas Melnikas. Més endavant, quan torni la normalitat, la Penya Barcelonista de Solsona i comarca farà entrega d'una samarreta de la primera equipació del FC Barcelona als vencedors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.