Aquest proper diumenge 19 d'abril la pel·lícula de Kilian Jornet 'Path to Everest', que narra el doble ascens del ceretà a l'Everest, estarà disponible de manera gratuïta durant 24 hores.

A més d'aquesta projecció exclusiva, els espectadors podran gaudir dels comentaris dels codirectors de la pel·lícula, Sébastien Montaz-Rosset i Josep Serra i compartiran els secrets del muntatge així com els moments més bojos i complicats del rodatge.

La pel·lícula estarà disponible per a tots aquells que es registrin a través d'un formulari a https://everestathome.typeform.com/to/TOLnAj. Diumenge a les 17 h rebran un correu amb l'enllaç per veure el film, i quedarà obert durant 24h. es podrà veure en versió original amb subtítols en cinc idiomes (espanyol, francès, anglès, alemany i italià)

"Des que va començar la quarantena hem estat buscant maneres de poder col·laborar amb les nostres audiències, ja sigui oferint contingut gratuït, muntant un club de lectura, duent a terme accions solidàries ... Esperem que aquest petit granet de sorra pugui ajudar a fer més suportable aquesta situació excepcional ", explica Kilian Jornet

Amb aquesta iniciativa Kilian Jornet segueix oferint opcions per gaudir a casa durant el confinament, després d'haver ofert les tres primeres pel·lícules del projecte gratuïtament sobre la iniciativa 'Summits at Home'.