La junta directiva del FC Barcelona ha acordat en la reunió ordinària celebrada telemàticament avui nomenar un nou membre, Jaume Carreter, que serà el responsable dels esports no professionals de l'entitat blaugrana.

Segons ha informat el club català, la junta ha nomenat a Carreter, a petició dle president, Josep Maria Bartomeu, i ha ratificat els acords que va provar en la sessió ordinària celebrada el passat 13 d'abril.

Llavors, no va poder fer-ho en comptar només amb tretze membres, després de les dimissions de dos vicepresidents (Emili Rousaud i Enric Tombas) i quatre directius (Maria Teixidor, Jordi Calsamiglia, Silvio Elías i Josep Pont). Els estatuts del club estableixen un mínim de 14 membres i un màxim de 21 en la composició de la junta directiva.

Nascut el 1960, Jaume Carreter, és un economista i empresari que dirigeix una plataforma especialitzada en l'àmbit dels recursos humans i les finances en diverses oficines de l'àrea de Vallès. Soci del Barça des del 2009, des de setembre de 2015 forma part de la Comissió Social de club.

D'altra banda, la junta directiva ha nomenat el doctor Joan Bladé, el directiu que està al capdavant de la secció de bàsquet, responsable de la coordinació de totes les accions i mesures que s'han de dur a terme per combatre les afectacions produïdes al club per les crisis de la Covid-19