30 de abril de 2020
30.04.2020
Regió7
FUTBOL SALA | SEGONA B

El Manresa FS decideix renunciar als play off
d'ascens a Segona Divisió

La junta directiva ho ha decidit per unanimitat, per donar seguretat a la plantilla i evitar també uns partits que s'haurien de jugar al juliol

30.04.2020 | 11:54
Primer equip del Manresa FS, tercer classificat a Segona B

El Manresa FS no jugarà el play off d'ascens a Segona Divisió. Després de moltes setmanes de debat amb el comitè nacional de futbol sala per conèixer quina decisió es pren a l'hora de donar per finalitzades les competicions no professionals d'àmbit estatal (bàsicament la Segona B i la Tercera), i encara sense una proposta clara al respecte, la junta directiva del club manresà, amb el vist-i-plau de l'entrenador Sito Rivera (ja renovat), ha pres la determinació, per unanimitat, de renunciar a les fases d'ascens, que tenia dret com a tercer classificat en el moment de decretar-se l'estat d'alarma. El motiu principal, tot i que n'hi ha altres, és el de donar seguretat a la plantilla i cos tècnic; també per evitar, després de molt temps d'inactivitat que l'equip s'hagi de preparar per a uns partits, que s'hi s'arriben a jugar, es preveuen pel mes de juliol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.