No és que la crisi del coronavirus hagi forçat un canvi de local al gimnàs Room5 Crossfit de Manresa. Abans de sorgir la crisi per la Covid-19, ja estava programat el trasllat del carrer Bisbe Torres i Bages, 38, al carrer Lemmerz, 8, a la zona del Congost, perquè el primer espai s'havia fet petit.

Room5 Crossfit funciona a Manresa des del 2015. En ple canvi es va decretar l'estat d'alarma, i el trasllat es va retardar. Però preveient la nova normalitat, aquest gimnàs manresà, dedicat al condicionament físic en general, ha pogut adequar els nous espais a la normativa que, almenys a curt i mitjà termini, s'haurà d'aplicar.

Miquel Fernández, responsable del Room5 Crossfit, ha comentat que «hem replantejat el nostre negoci perquè sigui rendible. Ens adaptarem a les noves mesures. Tot i que es podria obrir dilluns que ve, nosaltres esperarem als primers dies de juny. La nova sala tindrà uns 400 m2 i només hi podran treballar deu alumnes al mateix temps. Tindrem més hores el gimnàs obert, també els dissabtes, i els clients podran demanar hora a través d'una aplicació del mòbil».