Diversos aficionats del Colònia van mostrar pancartes que critiquen el retorn de la Bundesliga just abans del partit que van disputar el mateix Colònia contra el Mainz 05 (2-2). En una de les pancartes es podia llegir «els nostres diners són més importants que la vostra salut», en to irònic.

Altres posaven «Bundesliga a qualsevol preu». La decisió de tornar dos mesos després ha estat molt criticada a la ciutat. De fet, s'han viscut protestes de gent contra les restriccions del Govern alemany per la pandèmia del coronavirus, que ha deixat al país més de 170.000 contagis i més de 8.000 morts fins al dia d'ahir.

D'altra banda, el líder del campionat alemany, el Bayern de Munic, va vèncer ahir la Union de Berlín (0-2) en un partit de tràmit liderat per la seva estrella, Robert Lewandowski. El davanter polonès estava lesionat quan va iniciar la pandèmia pel coronavirus però ha tornat a marcar en el seu retorn als terrenys de joc. L'internacional francès Benjamin Pavard va anotar el 0-2 definitiu.

Aquest triomf serveix al Bayern de Munic per refermar-se al capdavant de la classificació, a quatre punts del Borussia Dortmund, a sis del Borussia Monchengladbach i a set del RB Leipzig.