Segons diverses informacions, el Baxi Manresa tindria lligada la incorporació del pivot nord-americà Scott Eatherton, revelació a la lliga alemanya aquesta passada temporada on ha fet un promig de 17,7 punts i 8,2 rebots amb el Basketball Löwen Braunchweig. Aquest números han donat a Eatherton el títol honorífic de màxim anotador i rebotador a la lliga alemanya. Té 28 anys i fa 2,06 metres; ha jugat tres temporades a Alemanya i té experiència a la lliga italiana

El Baxi Manresa de la temporada que ve serà molt diferent del que ha acabat la campanya 2019/20. A la baixa confirmada pel club de Ryan Toolson, malgrat tenir contracte, el nou director esportiu, Xevi Pujol, ha reconegut, en una entrevista a l'Esportiu, que Kravish, Nelson i Dulkys seguiran el mateix camí, tenint en compte en aquests casos que aquest estiu acabaven el seu lligam contractual amb el Baxi. En la seva mateixa situació hi ha Mitrovic tot i que en aquest cas si que el club manresà ha mostrat interès en retenir-lo. Jugadors amb els que compta el Baxi són Cvetkovic, Sakho, Sima, Vaulet, Jou i Dani Pérez, aquest es queda malgrat tenir altres ofertes de l'ACB. En el cas de Pere Tomàs s'ha de parlar també de la seva continuïtat i també de Báez i Magarity.

En un altre ordre de coses, Xevi Pujol ha confirmat que el Baxi ha estat inscrit una temporada més a la Champions League.