27 de maig de 2020
27.05.2020
Regió7
ATLETISME

La Cursa de la Dona es farà el 21 de juny i les participants sortiran des de casa seva

Els participants podran escollir l'itinerari de 5 km, que es pot fer caminant o corrent, per la seva ciutat o poble

26.05.2020 | 21:45
Enguany, la Cursa de la Dona de Manresa tindrà un altre format

La Cursa de la Dona de Manresa té nova data. Amb un format molt diferent del de les anteriors edicions, la quarta tindrà lloc el diumenge 21 de juny (s'havia de fer el 15 de març). La peculiaritat és que les participants (i els participants) iniciaran la prova cadascú des de casa seva. Així, els participants podran escollir l'itinerari de 5 km, que es pot fer caminant o corrent, per la seva ciutat o poble.

L'organització, que és a càrrec del Vela Club Fitness, parla d'una «cursa diferent però amb la mateixa reivindicació d'igualtat de sempre, però amb més compromís, superació i solidaritat que mai. Corre amb la samarreta Mizuno, el teu dorsal i col·labora amb accions solidàries per les dones de Manresa».

La recollida de samarretes es farà els dies 19 i 20 de juny a la plaça de les Oques. Les atletes podran compartir la foto de la seva participació a través de l'etiqueta @cursadonamanresa. Les inscripcions es poden formalitzar a la web: cursadonamanresa.com.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.