30 de maig de 2020
30.05.2020
Regió7

Cancel·len la Pujada a Alp però es manté el Rallysprint

29.05.2020 | 22:47
Imatge d'una anterior pujada

La Pujada a Alp 2500, prova cor-responent als Campionats d'Espanya i de Catalunya de Munta-nya, ha quedat ajornada en aquesta edició però els seus organitzadors sí que han mantingut el cinquè Rallysprint de la Cerda-nya, que tindrà lloc el 25 de juliol i que puntuarà per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d'asfalt.

El president de l'entitat organitzadora, Cerdanya Racing, Francesc Gutiérrez, ha explicat que «hem decidit organitzar el nostre festival estructurant-lo d'una manera lògica i adequada» al moment que s'està vivint. El fet de no poder complir totes les normatives sanitàries, quant a nombre de persones necessàries per a l'organització, ni de protocol, ha provocat que s'arribés a aquest punt. Així, «ajornem la pujada fins al 2021 i ens centrem en el Rallysprint, amb unes exigències d'organització més factibles. El motor continuarà formant part de l'estiu d'Alp i el 2021 el festival tindrà de nou la dimensió esperada».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.