Si fa uns dies era Luis Suárez, ahir era el futbolista argentí Leo Messi qui va enviar un missatge de suport a les persones usuàries d'Ampans. Amb l'enregistrament d'un vídeo, l'estrella del Barça va participar en una activitat que van iniciar en forma de cadena les mestres de l'escola d'educació especial Jeroni de Moragas, just abans de l'esclat de la Covid-19 i que el confinament va paralitzar.

L'activitat que portava per títol La volta al món consistia a dur a l'aula persones de diferents països que poguessin explicar costums, tradicions, cançons... El confinament va aturar aquesta iniciativa a les aules de l'escola, però el projecte ha continuat rodant pel món de manera virtual amb l'objectiu que els alumnes no perdessin el fil de l'activitat i d'aquesta manera han rebut bonics missatges, accions i reptes de persones d'arreu.

El davanter blaugrana va desitjar que els nois i noies d'Ampans estiguin molt bé i els va enviar una salutació. Els alumnes van rebre amb molta sorpresa el missatge.