El Baxi Manresa es mou en aquests primers dies per definir els interiors de la pròxima temporada. Segons va explicar ahir el periodista Chema de Lucas, el conjunt bagenc ja té lligada la renovació de l'ala-pivot dominicà Eulis Báez. El veterà jugador de 38 anys seguirà un any més al club després d'arribar la temporada passada procedent del Gran Canària.

Báez ha participat aquesta temporada al Baxi Manresa en un rol de jugador de rotació inicialment, però la gran quantitat de baixes que va tenir durant tota la temporada li van fer tenir un paper més protagonista en moments importants de la temporada, com els últims partits de la fase de grups de la Basketball Champions League.

El dominicà ha fet en aquesta primera temporada una mitjana de 7,1 punts, 3,1 rebots i 8,4 de valoració a la lliga Endesa. A Europa va fer 5,8 punts i 3,5 rebots. Números suficients perquè el club bagenc hagi decidit renovar-lo.

La continuació d'Eulis Báez permet al Baxi Manresa comptar amb un jugador que té una àmplia experiència en la lliga Endesa, amb més de 10 anys jugant en diferents equips de l'ACB.

La renovació de l'ala-pivot dominicà està pendent de fer-se oficial per part del Baxi Manresa.