El jugador manresà Xavi Cols fitxa pel Viña Albali Valdepeñas de la Lliga Nacional de Futbol Sala (Primera Divisió) per a les pròximes dues temporades. Cols hi arriba després de jugar els últims dos anys al Servigroup Peníscola.

El manresà aportarà tota la seva experiència en la zona defensiva a l'equip de Valdepeñas. El tanca manresà ha disputat els 23 partits de la temporada 2019-20 i ha aconseguit anotar 6 gols. L'exjugador del Manresa FS ha estat un dels jugadors revelació de la lliga en els dos últims anys. El Viña Albali Valdepeñas va quedar tercer la temporada passada.

Cols, de 21 anys, havia estat anteriorment quatre anys a Segona Divisió amb el Barça B, i va ser campió de la Lliga Regular en la temporada 16/17. A més, ha estat internacional amb la Sub-18 i la Sub-21, s'ha convertit 2 vegades en campió d'Espanya juvenil de clubs (2015 i 2017) i ha estat també 2 vegades campió d'Espanya de seleccions territorials. El manresà va arribar a debutar al primer equip del conjunt blaugrana, abans de ser fitxat pel Servigroup Penyíscola.

El fitxatge pel Viña Albali Valdepeñas és un nou pas de Xavi Cols al futbol sala d'elit. El manresà va començar jugant a aquest esport a la Joviat i posteriorment va estar al Manresa FS, on va passar per les categories inferiors del club fins que el va venir a buscar el FC Barcelona.

Xavi Cols va anunciar per les seves xarxes socials que és «un gran orgull unir-se al projecte del Viña Albali Valdepeñas» i que ja està comptant els dies per començar a jugar amb el seu nou club.

El jugador manresà acabava contracte aquesta temporada amb el Servigroup Peníscola i finalment no han arribat a un acord per a la continuació. Des del club castellonenc van agrair a Xavi Cols la seva entrega, professionalitat i esforç en aquestes dues temporades al Servigroup.