L'Igualada ha mogut fitxa a nivell ofensiu. El conjunt anoienc va fer oficial els fitxatges del davanter Favio Osorio, procedent del Viladecans, i el jove mitja punta Genís Cargol, del CF Damm.

Després de fer-se oficial la incorporació de l'exjugador del CE Manresa Miguel Ángel Luque, el conjunt anoienc ha volgut reforçar-se en atac després de ser el segon equip amb menys gols a favor la temporada passada.

És per això que el club ha decidit apostar per Favio Osorio, un veterà davanter centre paraguaià que va jugar la temporada passada a la UD Viladecans. Osorio va ser la temporada passada el màxim golejador de l'equip i el segon jugador amb més gols de la seva categoria. El club considera que incorpora un jugador ambiciós.

D'altra banda, Genís Cargol arriba a Tercera Divisió després de tancar la seva etapa com a jugador de futbol base al CF Damm. Es tracta d'un jugador desequilibrant i que aportarà aire fresc al conjunt blau. Segons el club igualadí, es tracta d'un futbolista amb molta qualitat al terreny de joc.

Així doncs, el CF Igualada ha incorporat al seu primer equip masculí tres jugadors nous en només una setmana per obtenir l'any vinent la permanència.