L'Igualada Femení HCP va anunciar la renovació de la manresana Queralt del Águila per l'ascens a l'Ok Lliga. Serà la primera jugadora de la capital del Bages que jugarà a la màxima categoria de l'hoquei femení estatal.

Del Águila estarà per tercera temporada consecutiva a les files de l'Igualada Femení, on ha aconseguit l'ascens a l'Ok Lliga aquesta temporada. Així doncs, la manresana emprèn una nova aventura.

L'Igualada Femení també ha confirmat la renovació de Pati Miret, una jugadora que es va incorporar al club anoienc la temporada passada i que ha estat una de les màximes golejadores de la Nacional Catalana, juntament amb la igualadina Carla Claramunt, jugadora que també ha renovat amb el conjunt blau.

El club igualadí considera que Miret aportarà aplom i experiència a l'equip a l'Ok Lliga, sent un dels pilars del nou projecte del conjunt anoienc a primera.

Aquestes renovacions de Del Águila i Miret se sumen a les ja anunciades pel club de la seva capitana Elba Garreta, la golejadora Carla Claramunt i Cristina Riba.

A més, l'Igualada Femení ha anunciat que en els propers dies anirà anunciant la composició final de la plantilla del primer equip en el seu retorn a la màxima categoria de l'hoquei estatal.