El Bayern Munic s'ha proclamat, per vuitena ocasió consecutiva, campió de la Bundesliga a l'imposar-se aquest dimarts a l'Werder Bremen (0-1) en la trentena segona jornada de campionat, mancant dues dates per a la conclusió i després de refer-se a un irregular inici de temporada.

Els de Hans-Dieter Flick, que va prendre el comandament després de la destitució de el croat Niko Kovac i va saber reconduir el rumb de l'equip, s'han garantit amb aquest triomf de manera matemàtica la 'Meisterschale', a l'atresorar 76 punts, deu més que el Borussia Dortmund.

Amb això, confirmen el domini dels bavaresos en la competició en l'última dècada; des de 2010, només el Dortmund, el 2011 i 2012, ha estat capaç de apearles de el primer lloc. Amb el seu vuitè entorxat seguit, igualen el rècord de títols consecutius de les cinc grans lligues que posseïa la Juventus.

El davanter polonès Robert Lewandowski, màxim golejador actual de la Bundesliga (31), va obrir el camí per al campió just abans de la mitja part, a l'aprofitar una bona passada el llarg de Jérôme Boateng, baixar la pilota amb el pit i superar a l'porter rival.

No obstant això, el conjunt de Flick encara va haver de patir en els últims minuts després que el defensa canadenc Alphonso Davies veiés al 79 la segona groga i deixés el seu equip amb deu. Malgrat tot, va resistir per poder alçar l'enciamera.