El Llevant va assaltar amb contundència el RCDE Stadium i va signar el primer gol ja al minut 14 i, tot i l'empat a un catorze minuts després, va tornar a escapar-se després del descans, desmuntant la capacitat de reacció local amb el 1-3 final.

El partit va arrencar amb intercanvi de cops, velocitat en les transicions i ocasions per a tots dos conjunts. Primer va ser Calleri què va avisar l'equip granota. Després, Bardhi va obligar a lluir-se Diego López en un un contra un. Però va ser el Llevant el que es va avançar. Borja Mayoral va desfer la defensa de l'amfitrió i va superar el porter quan va sortir a tallar la jugada (min 14). Després d'uns minuts de desconcert, l'Espanyol va recuperar la serenor i es va anar acostant de mica en mica a l'àrea del Llevant. David López va va rematar amb encert una centrada des de la banda de Cabrera i va empatar a un (min 28), resultat amb el que s'arribaria al descans.

A la represa, els locals van insistir per avançar-se al marcador però sense precisió. Les concessions en defensa dels d'Abelardo van permetre que Bardhi signés 1-2 al minut 67 amb un llançament ras que va superar ras Diego López. I al minut 87 va arribar la sentència definitiva. Un gol en pròpia porta de Pedrosa va liquidar les possibilitats de remuntada dels locals, que van intentar estrènyer el marcador en els compassos definitius, sense èxit.