L'Embutidos Pajariel Bembibre ha arribat a un acord amb la jove ala de 20 anys de la Seu d'Urgell Anna Palma perquè hi jugui la temporada vinent. Palma ha estat les dues últimes temporades al Cadí la Seu després d'un pas pel Segle XXI i vol seguir amb la seva progressió després d'haver debutat a la màxima categoria, en què va debutar amb el club de la seva localitat.

La jugadora, d'1,85 metres d'alçada, ha disputat 33 partits en les competicions domèstiques, entre Lliga Femenina i Copa de la Reina, a part de nou de la competició europea en què jugava el Cadí la campanya passada.

Palma ha declarat que afronta el canvi «amb molta il·lusió, amb ganes de treballar, de millorar i de fer bons els objectius de l'equip». Apunta que «de vegades és bo sortir de la teva zona i anar lluny per valorar les petites coses. És una molt bona oportunitat». De l'Embutidos Pajariel va indicar que «és un equip que et dona la possibilitat de créixer i ajudar».

El tècnic del conjunt del Bierzo, Pepe Vázquez, afegeix que «m'agrada comptar amb ella perquè l'he seguida en categories de formació i és bo que hagi acceptat l'oferta. Amb la situació de mercat, el club pot accedir a jugadores joves i amb ganes de créixer».