Després de rebre la confirmació, aquesta setmana, per part de la Federació Catalana, de l'ascens de l'equip filial, de Quarta a Tercera Catalana, la Pirinaica ha organitzat per a avui una rua de celebració en la qual també hi prendrà part el primer equip (ascendit a Segona Catalana ja fa setmanes) i les formacions cadet i aleví, les quals estaven classificades en primera posició quan la crisi del coronavirus va obligar a la suspensió de les competicions el març.

La rua sortirà de la plaça de la Democràcia i tindrà el punt final al camp de futbol municipal de la barriada Mion. Això serà avui al vespre després que els quatre equips siguin rebuts a l'ajuntament de Manresa a les 20 h.

L'ascens de la Pirinaica B ha tingut un punt de polèmica ja que la primera posició que ostentava en el grup 2 de Quarta Catalana quan es va aturar la lliga, es va convertir en un segon lloc perquè l'Estación (Sallent) havia jugat un partit menys i tenia millor coeficient. Al final, una vacant ha donat la plaça als manresans a Tercera Catalana.