04 de juliol de 2020
04.07.2020
Regió7
FUTBOL

El CE Manresa creu que l'assemblea d'avui ha de ser un punt d'inflexió

03.07.2020 | 21:57
La presidenta, Ruth Guerrero, en una assemblea anterior del CE Manresa

La convocatòria d'eleccions i la confecció del calendari electoral és el motiu principal de la convocatòria de l'assemblea de socis de la junta gestora del CE Manresa. Tindrà lloc aquest dissabte al Nou Estadi (a l'aire lliure) a partir de les onze del matí.

Per a la presidenta de la junta gestora, Ruth Guerrero, «aquesta assemblea ha de ser un punt d'inflexió per a l'entitat. És molt important que els socis coneguin la feina que hem realitzat els darrers mesos. Malgrat la pandèmia, hem avançat en diferents temes i estem satisfets i il·lusionats respecte al camí que hem traçat. Tot i això, també abordarem els diferents problemes que ha tingut el club i que van desembocar en el seu moment en l'aparició de la gestora. És per això que fem una crida a tothom a participar i a opinar per intentar millorar el rumb del CE Manresa».

L'ordre del dia de l'assemblea consta de tres punts: el balanç de la junta gestora, la convocatòria d'eleccions amb el corresponent calendari (uns quinze dies) i l'elecció de la junta electoral; i els precs i preguntes.

La junta gestora té previst presentar-se a les eleccions amb una llista encapçalada per Ruth Guer-rero, mantenint la majoria dels integrants actuals i, si pot ser, afegint-hi algun directiu més.

En l'assemblea hi haurà una representació de la nova estructura esportiva, amb el seu director, Ferran Costa, els jugadors del primer equip Sergi Solernou, Moha Djitte i Noah Baffoe, la responsable del futbol femení, Laura Puig, i l'entrenadora de l'equip infantil femení, Clara Morral.

La reunió de socis se celebrarà a la tribuna del Nou Estadi del Congost. Segons el secretari de la junta gestora, Pere Arévalo, «ho tenim tot preparat. Els assistents estaran asseguts a l'ombra, respectant la distància de seguretat. Els socis tindran aigua al seu abast malgrat que les previsions meteorològiques apunten a una petita baixada de les temperatures». Aquesta assemblea del CE Manresa serà la tercera en sis mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.