Després de la valoració per part de la junta gestora dels sis mesos que fa que estan al capdavant de l'entitat, es va presentar una part de l'estructura esportiva per a la propera temporada i alguns jugadors de la primera plantilla.

Hi van ser Ferran Costa, director esportiu i entrenador del primer equip, els jugadors Sergi Solernou (capità), Moha Djitte i Noah Baffoe, la coordinadora del futbol femení Laura Puig i l'entrenadora de l'infantil femení, Clara Morral.

Ferran Costa assumeix els càr-recs amb «molta responsabilitat en una entitat històrica. Els pares i mares poden estar tranquils, que l'equip de treball educarà de forma adequada. Al primer equip mantenim gent de molts anys, molt honesta, hem incorporat jugadors joves de molt nivell que han crescut aquí o molt a prop d'aquí i altres futbolistes contrastats a la categoria. Un equip que serà competiu. No puc demanar confiança perquè aquesta es guanya amb feina, feina i feina».

El capità Sergi Solernou, ara lesionat, va considerar un encert «que el primer equip i la base vulguin anar agafats de la mà. Als jugadors ens agrada estar implicats en el club».